Kronos
Kronos

Ezine november 2015

Op 1 oktober lanceerde Oryx Projects de verkoop van Les Balcons, onze eerste Brusselse ontwikkeling.

02.11.2015 - Op een ideaal gelegen locatie in Sint Lambrechts Woluwe ontwikkelen wij een ambitieus project naar een ontwerp van A2M architecten, met 85 appartementen en op de gelijkvloerse verdieping mogelijkheden voor commerciële functies en kantoren. Ook hier zorgen wij voor een ruime mix in het aanbod, van 1, 2 en 3- kamer appartementen.

De collega’s van Aclagro NV hebben het voormalig kantoorgebouw in Sint-Lambrechts-Woluwe inmiddels volledig ontmanteld zodat de betonstructuur klaar staat om af te werken tot een residentieel gebouw met op de gelijkvloerse verdieping kantoren en commerciële ruimtes.
Het architectenbureau A2M (www.a2m.be), een referentie in passief bouwen, staat in voor het ontwerp en kijkt nauwlettend toe op het behouden van de duurzaamheid van de constructie tot de afwerking.

WIST U DAT

Er een penthouse met een terras van maar liefst 116m² beschikbaar is en dat de gemiddelde grootte van de terrassen 18,7 m² bedraagt? De terrassen vormen namelijk de volledige gevel. Het project doet zijn naam dus alle eer aan.

icon-facebook
icon-twitter
LesBalcons-Woluwe_detail-penthouse-terras
LesBalcons-detail-terras

Overig nieuws

01/07/2015

Ezine juli 2015