Kronos
Kronos

Les Balcons de Woluwe

Met het project Les Balcons, komt de Gentse projectontwikkelaar Oryx Projects nv met zijn gerenommeerde wooneenheden op Brusselse bodem.

Oryx Projects ontwikkelt één van de vier gebouwen in een voormalig kantorencomplex tot een residentieel woonproject gelegen in de Marcel Thirylaan 200.
Gelegen in Sint-Lambrechts-Woluwe, geniet les Balcons van de voordelen van een residentiële gemeente op een boogscheut van het stadscentrum van Brussel. Vlakbij ontdekt u de waaier van faciliteiten zoals werkgelegenheid, onderwijs, groene zones, winkelen en ontspanning.

Het project omvat hoofdzakelijk residentiële functies met 85 appartementen , verdeeld over 7 bouwlagen, naast enkele kleinschalige commerciële ruimtes en kantoren. Het aanbod van 1, 2 en 3 kamerappartementen is erg gevarieerd, kleine en grote appartementen, penthouses en duplexappartementen. Alle woonentiteiten genieten bovendien van panoramische zuid- of oostgerichte terrassen. In de kelderverdieping is een ruime ondergrondse parking voorzien.

Les Balcons wordt gebouwd volgens de passief-standaard en munt daardoor uit door een weldoordacht, duurzaam en toekomstgericht ontwerp, getypeerd door verregaande energie- en milieuprestaties. De selectie tot voorbeeldgebouw door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, gekend door zijn verregaande ambities, is hierbij veelzeggend.

De appartementen worden kwaliteitsvol en smaakvol ingericht en we geven de koper de mogelijkheid om zijn appartement naar eigen wens in te richten.

Bij iedere woonentiteit heeft u de mogelijkheid een autostaanplaats aan te kopen. Bij ieder woonentiteit zijn fietshaken inbegrepen, sommige wooneenheden beschikken over een extra berging. De vermelde prijzen zijn excl. BTW, registratie, en notariskosten.